Dolgozz velem

Ha épp vállalkozást indításán gondolkodsz vagy a céged jobb működésén tőröd a fejed, akkor jó helyen jársz. Bízom benne, hogy az elolvasott blogbejegyzéseim már eddig is a segítségedre voltak. Ha azonban szeretnél személyre szabott szolgáltatást kapni, akkor neked kínálom az alábbi konzultációs csomagjaimat. Ezeken kívül bármilyen csomag kialakítható a te egyedi igényeid szerint, amely szakszerű megoldást jelent a gazdasági problémáidra.

Az utóbbi időben egyre több ügyfelem kér segítséget tőlem magán pénzügyeinek intézéshez is. A pénzügyi tudatosság növelése és a rendteremtés a fő misszióm.

Jogi szakokleveles közgazdászként és nemzetközi adószakértőként, 20 éves gazdasági felsővezetői tapasztalattal a hátam mögött kis és nagy cégeknek kínálok gazdasági, pénzügyi, üzletviteli tanácsadást. Néhány éve a Forbes magazin a 20 legbefolyásosabb nő közé sorolt az üzleti életben.

rawpixel-378006-unsplash.jpg

  1. Üzleti rendbetétel

(1 vagy 3 hónapos projektben)

Ha már van vállalkozásod, a rendbetétel általában 1-3 hónapot vesz igénybe. Az időtartam a kéréseidtől is függ. Heti 2 órás konzultációkat szervezünk, amelynek során minden téged foglalkoztató témakört átbeszélünk. Valószínűleg lesznek olyan problémák, amelyekre rögtön tudok megoldást nyújtani neked és lesznek, amelyeken hosszabban dolgozunk majd.

Állapotfelméréssel segítek átlátni a jelenlegi helyzetet, a folyamatokat, hogy tudd honnan is indulsz a céljaid felé. Áttekintjük az összes kulcsfontosságú gazdasági területet, felvázoljuk és ütemezzük a teendőket. Valószínűleg érdemes lesz bevezetni pár egyszerű struktúrát/rendszer/eszközt, ami a 20 éves, világcégeknél szerzett tapasztalatom átültetése a számodra legfontosabb cégbe, hogy azzal még több profitot érhess el.

  1. Egyedi konzultáció

A kérésed szerint meghatározott (minimum 1,5 órás) időtartamú konzultációban is dolgozhatunk együtt. Ez legtöbbször egy-egy kérdésről, területről szól, amely jelentős gondot okoz neked és szeretnél rá szakszerű megoldást találni, de elakadtál. Lehet az konkrét pénzügyi, gazdasági adózási, hitelezési vagy vállalkozásvezetéssel kapcsolatos kérdés. A cégértékelés elvégzésével kapcsolatos feladatokat is egyedi konzultációk keretei között végzem.

Ha több kérdésed is van, akkor összeállítunk egy tervet például arról, hogy egy 6 órás konzultációsorozat keretében milyen gondjaidra kérsz megoldási javaslatot.

  1. Tudatos vállalkozásindítás – Konzultáció kezdő vállalkozóknak

Nagy örömömre egyre több kezdő vállalkozó fordul hozzám azért, hogy segítsek a vállalkozásukat elindítani és üzleti tervet készíteni. Számos esetben felmerül, hogy jó lenne átbeszélni pár termék/szolgáltatás árazásának számítását, ami szerintem a sikeres vállalkozás egyik kulcsa, mert bizonytalanok benne, ugyanakkor tudják, hogy mennyire fontos. Alaposan sorra vesszük, hogy mire figyeljetek a pénzügyi kérdéseknél különösen ebben a kritikus kezdeti szakaszban. Összeállítjuk, hogy milyen indikátorokkal kövessétek nyomon az üzleti tevékenységüket napról napra és hónapról hónapra, valamint milyen szokásokat vezessetek be.

Sokan már akkor keresnek meg, amikor még nem kristálytiszta az elképzelésük az álom-vállalkozásukról, de szeretnék tudni, hogy jó úton járnak-e. Egy ilyen konzultáció ügyfeleim szerint is sokat segít a tovább gondolkodásban.

  1. Üzleti terv készítés

Szükséged van egy éves és egy hosszabb távú (3-5 éves) üzleti tervre, hogy a számok szintjén is lásd, amit szeretnél elérni, a reális céljaidat, a vállalkozásod valószínűsíthető növekedési pályáját? Vagy szükséged van erre a tervre ahhoz, hogy indulhass egy eszközbeszerzési pályázaton vagy beadhass egy banki hitelkérelmet? Egy jó üzleti terv olyan, mint egy iránytű, azaz egy támogató eszköz, amely fontos döntéseknél segít eligazodni. Tudod merre tartasz és csak fel kell tenned a kérdést, hogy az adott döntéssel segíted a céljaid elérését vagy sem. Az idő, amit erre érdemes rászánni általában 6-8 óra konzultáció.

süti beállítások módosítása