Rólam

1_hofer_noemi_blogra_bemutatkozo_foto.jpgSzeretem a rendet, a rendezettséget, a logikusan felépített struktúrákat. Alapvetően több mint 20 éve jogi szakokleveles közgazdászként felsővezetői pozíciókban dolgozom. A Forbes 2017-ben az Üzlet kategóriájában beválasztott a 20 legbefolyásosabb magyar nő közé.

Számos cégátalakításban, vállalati kultúra, szemléletmód változtatásában vettem részt. Ha szervezettebb a vállalkozásod, ha nagyobb az üzleti rend, az időt takarít meg és tudsz majd más számodra fontos témákkal, ötletekkel is foglalkozni, ami pedig idővel nyereséget termel. Ebben számíthatsz rám.

Mint az X generáció tagja tudom, hogy milyen hosszú éveken, évtizedeken keresztül napi 14 órákat dolgozni és még azt se mondhatom, hogy hiába volt vagy elmaradt volna az elismerés, de azt érzem, hogy a fiatalabb generáció mintha bölcsebb lenne ebben. Nem a pénz motivált, az általában amúgy is csak rövid távon hajtóerő, sokkal inkább az újítás, az alkotás öröme. Ma már, ami igazán fontos az az egyensúly, a teljes élet megélése, az, hogy az érdekes munka mellett legyen időm sportolni, egészséges ételeket főzni, a családommal és a barátaimmal időt tölteni, együtt lenni. Ehhez viszont változtatni kellett a nagyvállalati, felsővezetői életformámon.

Neked is segítek egy nyugodtabb élet eléréséhez. Ha szervezettebb, rendezettebb a vállalkozásod, nagyobb profitot termelhetsz. Vagy, ha más esetben már visszavonulnál és eladnád a cégedet egy méltányos piaci áron, de annyi a teendő, hogy nem is tudod hogyan kezd el, abban is partner vagyok.

Ismerem magam annyira, hogy tudom sose viseltem jól, ha más szabta meg mit és hogyan csináljak. Tehát összeírtam, hogy mivel és kikkel szeretnék foglalkozni, mi az, amiben jó vagyok és ezt hogyan tudom mások számára is hasznossá, érdekessé tenni. Sokat tanultam, sokat tapasztaltam, itt az ideje azt a szemléletmódot és ismeretet átadni másoknak oly módon, hogy abban nap mint nap örömömet lelem. Ezt összefoglaló néven üzleti rendteremtésnek neveztem el. A részleteket a szolgáltatásaim leírásában mutatom be.

süti beállítások módosítása